Maanantai


 • Asiakaspalvelu 9-14
 • Käsityökerho 18-20
 • Lautapelikerho 18-20

Tiistai


 • Asiakaspalvelu 9-14
 • Seniorikahvit 9-11
 • Digiopastus 10-12 

Keskiviikko


 • Asiakaspalvelu 9-14
 • Kansainvälinen klubi 16-18

Torstai


 • Asiakaspalvelu 9-14
 • Lapsiperheiden kohtaamispaikka 9-14
 • Digiopastus 12-14

Kohtaamispaikka

Yhteisöklubi SILTA on kaikille avoin kohtaamispaikka, jossa järjestetään yhteisöllistä toimintaa sekä ryhmiä erilaisissa elämänvaiheissa oleville ihmisille. Toiminta ja ryhmät ovat osallistujille ilmaisia. Myös yhdistykset järjestävät tiloissamme omaa toimintaansa ja tapahtumia.

Tarkemmat tiedot ja ajankohdat näet tapahtumakalenteristamme. Kannattaa myös seurata Yhteisöklubi Sillan somekanavia.


Yhteisöklubi Sillan ryhmät

Haluatko viettää aikaa yhdessä muiden kanssa? 

SILTA yhteisöklubilla voit tavata uusia ihmisiä, löytää itsellesi uusi harrastus tai vaikkapa kiinnostua yhdistys- tai vapaaehtoistoiminnasta! 

Maanantaisin Yhteisöklubi Sillalla kokoontuu Kansainvälinen käsityökerho ja Lautapelikerho. Kerhot ovat ilmaisia ja avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille.

Tiistaisin päivät alkavat Seniorikahveilla, joiden puuhaemäntänä toimii Helinä. Seniorikahveilla jutellaan ja kahvitellaan klo 9-11.

Keskiviikkoisin kokoonnutaan Kansainväliseen kerhoon. Kerho on toiminnallinen harrastuskerho, monikulttuurisuudesta kiinnostuneille.

Torstaisin Lapsiperheiden kohtaamispaikassa leikitään ja vietetään aikaa yhdessä.

Tiistaisin klo 10-12 ja torstaisin klo 12-14 voit tulla kysymään apua digipulmiin Digiopastuksesta.

Yhteisöklubi Sillalla kokoontuvat vertaistukiryhmät:


Vertaistukiryhmä huumeiden käyttäjien läheisille.  
http://www.kondis.net
Kondis.kokkola@gmail.com
0468437531


Suomen Kielipolku on yhdistys kaikille, joiden elämää on koskettanut kehityksellinen kielihäiriö eli kielellinen erityisvaikeus eli dysfasia. Suomen kielipolun perhekerho kokoontuu kerran kuussa. 

eija.heikura@kielipolku.info
Puh. 050 552 0102
https://www.kielipolku.info/
https://www.facebook.com/events/3316825788362941/?event_time_id=3316825788362941


Vertaistukiryhmä endometrioosia sairastaville (Korento ry)

Vertaistukiryhmä on tarkoitettu kaikille endometrioosia sairastaville tai sitä itsellään epäileville. Olet tervetullut mukaan tapaamisiin matalalla kynnyksellä. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa. Ryhmää vetää Korennon koulutettu vapaaehtoinen, joka itsekin sairastaa endometrioosia.

endometrioosi.kokkola@korento.fi
https://korento.fi/

Pohjois-Suomen Autismikirjo ry

autisminkirjo@outlook.com

IBD ja muut suolistosairaudet ry

woman in gray hoodie beside woman in gray hoodie


group of people watching gray laptop computer

Tiedonkeskus

Paikallinen yhdistystoiminta antaa mahdollisuuksia osallistumiseen ja liittymiseen, tarjoaa vertaistukea, ehkäisee syrjäytymistä sekä tarjoaa asiantuntevaa tietoa. Toiminta tavoittaa laajalti erilaisissa elämäntilanteissa eläviä ihmisiä. Yhdistykset tarjoavat foorumeita, joissa kukin voi kantaa kortensa kekoon.

SILTA toimii tiedon keskittymänä keräten ja jakaen tietoa yhdistysten toiminnasta esitteiden, tiedotteiden ja tapahtumailmoitusten muodossa. Silta kehittää myös virtuaalista tiedon keskittymää. Tiedon keskittymän tarkoituksena on helpottaa tiedon saatavuutta ja keskittää vapaaehtois- ja yhdistystoiminnan tietoa yhteen paikkaan.

SILTA tarjoaa neuvontapisteen, josta yhdistykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt voivat tulla hakemaan neuvoja, tietoa ja tukea toimintaansa. Silta järjestää myös hankeneuvontaa, koulutuksia ja tapahtumia, ja toimii yhdistysten ja vapaaehtoistoiminnan etujen valvojana


Scroll to Top
Vieritä ylös