Maanantai


  • Lasten ja vanhempien päivä 9-14

Tiistai


  • Senioripäivä avoinna 9-14
  • Aamukaffit klo 9 alkaen
  • Seniorisurf klo 12 – 14 

Keskiviikko


  • Kansainvälinen päivä
  • Suomenkielen harjoittelu 14-16
  • KV-klubi 16-1

Torstai


  • Neuvontapäivä 9 -14
  • SeniorSurf 12-14

Kohtaamispaikka

SILTA tarjoaa kaikille avoimen kohtaamispaikan, jossa kohtaaminen ja yhdessä oleminen ovat päivän tärkeimmät asiat. Jokainen kohtaaminen ehkäisee syrjäytymistä ja yksinäisyyttä, tarvitsee vain ottaa askel kynnyksen yli.

Yhteisöklubin viikko koostuu yhteisistä kaffihetkistä, juttutuokioista, toimintaryhmistä ja oleskelun ihanuudesta.

Avoinna maanantai, tiistai klo 9 – 14, keskiviikko 9 – 18, torstai 10 – 14


Ryhmä- ja vertaistoiminta SILTA yhteisöklubilla

Koetko itsesi yksinäiseksi? 

SILTA yhteisöklubilla jokainen päivä koostuu eri teemasta. Teemojen tarkoituksena on tarjota eri teemaryhmille mahdollisuus kokoontua Silta yhteisöklubin tiloissa. Teemapäiviin osallistumalla sinun on mahdollista tavata uusia ihmisiä, löytää itsellesi uusi harrastus tai vaikkapa kiinnostua yhdistys- tai vapaaehtoistoiminnasta! 

LASTEN JA VANHEMPIEN PÄIVÄ maanantaisin 9 – 14 kutsumme perheet tapaamaan toisiaan ja lapsia yhteiseen kahvihetkeen.

SENIORIPÄIVÄ tiistaisin on päivä senioreille. Sinne voi tulla kahvittelemaan, vaihtamaan kuulumisia tai vaikka muistelemaan yhdessä menneitä ja samalla voi saada opastusta älylaitteisiin.

KANSAINVÄLINEN PÄIVÄ  keskiviikkoisin on Suomeen muuttaneille ulkomaalaisille ja suomalaisille tarkoitettu kohtaamispaikka, jossa pääsee harjoittelemaan suomen kieltä ja tutustumaan erilaisiin ihmisiin, päättyen KV Klubiin klo 16 – 18.

NEUVONTAPÄIVÄ torstaisin, jolloin yhteisöklubilla tarjotaan yhdistysneuvontaa, ohjausta eViljon käytössä sekä digiopastusta. 

Näiden teemapäivinä kokoontuvien ryhmien lisäksi Silta yhteisöklubilla kokoontuu myös erilaisia vertaistukiryhmiä

Leijonaemot ry 

Toiminnan tarkoitus on edistää vertaistukitoimintaa erityislasten vanhempien kesken sekä vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä. Lisäksi yhdistys tukee erityislasten vanhempien jaksamista ja hyvinvointia. 

vertaistuki@leijonaemot.fi, puh. 050 342 4212

Vertaisryhmä Kokkola | Leijonaemot

Keski-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry –  Mellersta -Österbottens epilepsiaförening rf.

Epilepsiayhdistys on epilepsiaa sairastavien ihmisten ja heidän läheistensä tukiyhdistys. Järjestämme Kaverikahvit ensimmäinen ja kolmas torstai ilta kuukaudessa.

keskipohjanmaa@epilepsia.fi

puh. 040 8652771

Suomen Kielipolku ry

Suomen Kielipolku on yhdistys kaikille, joiden elämää on koskettanut kehityksellinen kielihäiriö eli kielellinen erityisvaikeus eli dysfasia. Suomen kielipolun perhekerho kokoontuu kerran kuussa. 

eija.heikura@kielipolku.info 

puh. 050 552 0102

Keski-Pohjanmaan psoriasis yhdistys ry

Psoriasisliitto tarjoaa asiantuntevaa tietoa ja tukea elämään psoriasiksen kanssa. Liitosta psoriasista sairastavat saavat vertaistukea, tietoa oikeuksistaan ja hoidonohjausta.

kp.psori@gmail.com

Kokkolan Nivelpiiri

Vertaistukiryhmä eli nivelpiiri kokoontuu yleensä kerran kuukaudessa kesäkuukausia lukuun ottamatta. Voit osallistua nivelpiirien kokoontumisiin, vaikka et olisikaan yhdistyksemme jäsen. 

raija.heiti@nivel.fi

puh 050 5252170   

http://nivel.fi/

Uskontojen uhrien tuki UUT ry Kokkola

Uskontojen uhrien tuki UUT ry on rekisteröity poliittisesti, taloudellisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka tavoitteena on tukea uskonnollisissa yhteisöissä vaikeuksiin joutuneita ihmisiä ja näiden läheisiä.

uut.kokkola@gmail.com

Narsismin Uhrien Tuki  NUT ry

Yhdistyksellä toimii vertaistukiryhmä Kokkolassa. Vertaisryhmätoiminta on yksi yhdistyksen keskeinen toimintamuoto. 

NARSISMIN UHRIEN TUKI RY

kokkola@narsisminuhrientuki.fi 

Kokkola | NARSISMIN UHRIEN TUKI RY

UNICEFin Kokkolan vapaaehtoisryhmä

Kokkolan vapaaehtoisryhmä on yksi KV-Klubin vetäjistä ja kokoontuu säännöllisesti Sillalla.

Merjaseppala55@gmail.com

Puh. 040 5880653

www.unicef.fi

Kokkolan Pelastakaa Lapset ry

Yhdistyksemme auttaa kokkolalaisia lapsia ja lapsiperheitä monin tavoin. 

kokkola@pelastakaalapset.net

kokkola.pelastakaalapset.fi

www.facebook.com/pelakokkola


Tiedonkeskus

Paikallinen yhdistystoiminta antaa mahdollisuuksia osallistumiseen ja liittymiseen, tarjoaa vertaistukea, ehkäisee syrjäytymistä sekä tarjoaa asiantuntevaa tietoa. Toiminta tavoittaa laajalti erilaisissa elämäntilanteissa eläviä ihmisiä. Yhdistykset tarjoavat foorumeita, joissa kukin voi kantaa kortensa kekoon.

SILTA toimii tiedon keskittymänä keräten ja jakaen tietoa yhdistysten toiminnasta esitteiden, tiedotteiden ja tapahtumailmoitusten muodossa. Silta kehittää myös virtuaalista tiedon keskittymää. Tiedon keskittymän tarkoituksena on helpottaa tiedon saatavuutta ja keskittää vapaaehtois- ja yhdistystoiminnan tietoa yhteen paikkaan.

SILTA tarjoaa neuvontapisteen, josta yhdistykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt voivat tulla hakemaan neuvoja, tietoa ja tukea toimintaansa. Silta järjestää myös hankeneuvontaa, koulutuksia ja tapahtumia, ja toimii yhdistysten ja vapaaehtoistoiminnan etujen valvojanaVieritä ylös