Maanantai


  • Toimisto avoinna 9-14
  • Käsityökerho 18-20

Tiistai


  • Toimisto avoinna 9-14
  • Seniorikahvit 9-11
  • Digiopastus 10-12 

Keskiviikko


  • Toimisto avoinna 9-14

Torstai


  • Toimisto avoinna 9-14
  • Digiopastus 12-14

Kohtaamispaikka

Yhteisöklubi SILTA on kaikille avoin kohtaamispaikka, jossa järjestetään yhteisöllistä toimintaa sekä ryhmiä erilaisissa elämänvaiheissa oleville ihmisille. Toiminta ja ryhmät ovat osallistujille ilmaisia. Myös yhdistykset järjestävät tiloissamme omaa toimintaansa ja tapahtumia.

Tarkemmat tiedot ja ajankohdat näet tapahtumakalenteristamme. Kannattaa myös seurata Yhteisöklubi Sillan somekanavia.


Kesän 2023 ryhmä- ja vertaistoiminta SILTA yhteisöklubilla

Haluatko viettää aikaa yhdessä muiden kanssa? 

SILTA yhteisöklubilla voit tavata uusia ihmisiä, löytää itsellesi uusi harrastus tai vaikkapa kiinnostua yhdistys- tai vapaaehtoistoiminnasta! 

Maanantai-iltaisin klo 18-20 kokoontuu Kansainvälinen käsityökerho. Kerhoon voit tulla tekemään omaa käsityötäsi tai opettelemaan ystävänauhan tekoa vapaaehtoistoimijamme Tiinan opastuksella. Kerho kokoontuu koko kesän.

Tiistaisin päivät alkavat Seniorikahveilla, joiden puuhaemäntänä toimii vapaaehtoistoimijamme Helinä. Seniorikahveilla jutellaan ja kahvitellaan klo 9-11 myös koko kesän ajan.

Tiistaisin klo 10-12 ja torstaisin klo 12-14 voit tulla kysymään apua digipulmiin Digiopastuksesta.

Näiden teemapäivinä kokoontuvien ryhmien lisäksi Silta yhteisöklubilla kokoontuu myös erilaisia vertaistukiryhmiä

Leijonaemot ry 

Toiminnan tarkoitus on edistää vertaistukitoimintaa erityislasten vanhempien kesken sekä vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä. Lisäksi yhdistys tukee erityislasten vanhempien jaksamista ja hyvinvointia. 

vertaistuki@leijonaemot.fi, puh. 050 342 4212

Vertaisryhmä Kokkola | Leijonaemot

Keski-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry –  Mellersta -Österbottens epilepsiaförening rf.

Epilepsiayhdistys on epilepsiaa sairastavien ihmisten ja heidän läheistensä tukiyhdistys. Järjestämme Kaverikahvit ensimmäinen ja kolmas torstai ilta kuukaudessa.

keskipohjanmaa@epilepsia.fi

puh. 040 8652771

Suomen Kielipolku ry

Suomen Kielipolku on yhdistys kaikille, joiden elämää on koskettanut kehityksellinen kielihäiriö eli kielellinen erityisvaikeus eli dysfasia. Suomen kielipolun perhekerho kokoontuu kerran kuussa. 

eija.heikura@kielipolku.info 

puh. 050 552 0102

Keski-Pohjanmaan psoriasis yhdistys ry

Psoriasisliitto tarjoaa asiantuntevaa tietoa ja tukea elämään psoriasiksen kanssa. Liitosta psoriasista sairastavat saavat vertaistukea, tietoa oikeuksistaan ja hoidonohjausta.

kp.psori@gmail.com

Kokkolan Nivelpiiri

Vertaistukiryhmä eli nivelpiiri kokoontuu yleensä kerran kuukaudessa kesäkuukausia lukuun ottamatta. Voit osallistua nivelpiirien kokoontumisiin, vaikka et olisikaan yhdistyksemme jäsen. 

raija.heiti@nivel.fi

puh 050 5252170   

http://nivel.fi/

Uskontojen uhrien tuki UUT ry Kokkola

Uskontojen uhrien tuki UUT ry on rekisteröity poliittisesti, taloudellisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka tavoitteena on tukea uskonnollisissa yhteisöissä vaikeuksiin joutuneita ihmisiä ja näiden läheisiä.

uut.kokkola@gmail.com

Narsismin Uhrien Tuki  NUT ry

Yhdistyksellä toimii vertaistukiryhmä Kokkolassa. Vertaisryhmätoiminta on yksi yhdistyksen keskeinen toimintamuoto. 

NARSISMIN UHRIEN TUKI RY

kokkola@narsisminuhrientuki.fi 

Kokkola | NARSISMIN UHRIEN TUKI RY

UNICEFin Kokkolan vapaaehtoisryhmä

Kokkolan vapaaehtoisryhmä on yksi KV-Klubin vetäjistä ja kokoontuu säännöllisesti Sillalla.

Merjaseppala55@gmail.com

Puh. 040 5880653

www.unicef.fi

Kokkolan Pelastakaa Lapset ry

Yhdistyksemme auttaa kokkolalaisia lapsia ja lapsiperheitä monin tavoin. 

kokkola@pelastakaalapset.net

kokkola.pelastakaalapset.fi

www.facebook.com/pelakokkola


Tiedonkeskus

Paikallinen yhdistystoiminta antaa mahdollisuuksia osallistumiseen ja liittymiseen, tarjoaa vertaistukea, ehkäisee syrjäytymistä sekä tarjoaa asiantuntevaa tietoa. Toiminta tavoittaa laajalti erilaisissa elämäntilanteissa eläviä ihmisiä. Yhdistykset tarjoavat foorumeita, joissa kukin voi kantaa kortensa kekoon.

SILTA toimii tiedon keskittymänä keräten ja jakaen tietoa yhdistysten toiminnasta esitteiden, tiedotteiden ja tapahtumailmoitusten muodossa. Silta kehittää myös virtuaalista tiedon keskittymää. Tiedon keskittymän tarkoituksena on helpottaa tiedon saatavuutta ja keskittää vapaaehtois- ja yhdistystoiminnan tietoa yhteen paikkaan.

SILTA tarjoaa neuvontapisteen, josta yhdistykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt voivat tulla hakemaan neuvoja, tietoa ja tukea toimintaansa. Silta järjestää myös hankeneuvontaa, koulutuksia ja tapahtumia, ja toimii yhdistysten ja vapaaehtoistoiminnan etujen valvojana


Scroll to Top
Vieritä ylös