Etsimme toimeliasta järjestösihteeriä

Kosti ry:llä on tarjolla monipuolinen tehtävä ihmisten ja järjestöjen parissa!

Työ sisältää yhteisöklubin vaihtelevia tehtäviä kokousjärjestelyistä tapahtuma-avustamiseen, toimisto- ja viestintätehtäviin ja it-tukeen. Olet tärkeä osa Silta yhteisöklubin viikkorutiinien sujuvuuden kannalta. Olet Lähellä.fi -verkkopalvelun Keski-Pohjanmaan yhteyshenkilö, ja toimit Silta yhteisöklubin toimistossa asiakaspalvelu- ja sihteerin tehtävissä. Hoidat jäsenasioita, laskutusta, sähköpostiliikennettä sekä viestintätehtäviä. Tehtävä edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, aktiivista työotetta, molempien kotimaisten kielten taitoa ja vahvaa tietoteknistä osaamista. Toimit tiiviissä yhteistyössä järjestöpäällikön ja toiminnanjohtajan kanssa, ja samaan tiimiin kuuluvat myös OLKA-toiminnan työntekijät. Lisäksi työyhteisöön voi kuulua hanketyöntekijöitä sekä vapaaehtoisiä ja opiskelijoita. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Työaika on pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Silta yhteisöklubin toimintaa hallinnoi Keski-Pohjanmaan verkostojärjestö Kosti ry, jonka tehtävänä on edistää yhdistysten toimintaedellytyksiä ja valvoa niiden etuja eri yhteyksissä. Silta yhteisöklubi on toiminnan fyysinen kohtaamispaikka.

Koulutus: soveltuva opisto- tai amk-tasoinen tutkinto.

Työsuhde alkaa aikaisintaan tammikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme Avaintan työehtosopimusta. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva, työn kesto on sidoksissa STEA-avustukseen. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Viikolla 1 lisätietoja tehtävästä antavat Esa Erkkilä p. 040 516 2240 tai Kati Hyvönen p. 050 338 5772.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 4.1.2023 klo 16 mennessä sirpa.nevasaari(at)kostiry.fi

Scroll to Top
Vieritä ylös