Nuoren mielen ensiapu® -koulutus Sillalla

Mielenterveysosaamista lasten ja nuorten kohtaamiseen 

NMEA-koulutus on tarkoitettu 7-18-vuotiaita lapsia tai nuoria työssään tai vapaa-ajallaan kohtaaville. Koulutus soveltuu esimerkiksi vanhemmille, opettajille, oppilashuoltoryhmän jäsenille, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, nuorisotyöntekijöille sekä harrastustoiminnan ohjaajille.  

Koulutuksen tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten mielenterveysongelmia, parantaa niiden varhaista tunnistamista, vahvistaa aikuisten valmiuksia ottaa puheeksi mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa tai huoltajien kanssa sekä tarjota tukea ja apua.  

NMEA-koulutuksessa tutustutaan ilmiöihin ja arjen haasteisiin, jotka vaikuttavat lasten ja nuorten mielen hyvinvointiin kuten netin käyttö, pelaaminen, koulukiusaaminen ja univaikeudet sekä perehdytään lasten ja nuorten tavallisimpiin mielenterveyden häiriöihin ja ongelmiin. Koulutuksessa pohditaan tapoja, joilla lasten ja nuorten mielenterveyttä voidaan vahvistaa sekä keinoja ehkäistä ongelmia. 

Aika: 30.5.-23.6.2022 

Koulutuksen yhteinen lähipäivä pidetään 30.5.2022 klo 9-16, jonka jälkeen koulutus jatkuu itsenäisenä opiskeluna Moodle-oppimisalustalla verkossa 23.6.2022 saakka. 

Paikka: Silta yhteisöklubi, Rantakatu 6, Kokkola  
(Hesburgerin yläkerta, Kauppakeskus Chydenia) 

Hinta: 40 €, sisältää Nuoren mielen ensiapu -kirjan ja todistuksen 

Laajuus: 14 oppituntia, 1 lähipäivä (7 t) ja verkkokurssi (4 viikon aikana 7 t) 

Ohjaaja: Hanna-Mari Pesonen, hanna-mari.pesonen@centria.fi, puh. 040 681 0588 

Ilmoittautuminen: kati.hyvonen@kostiry.fi, viimeistään 11.5.2022 

Lisätietoja: Peruskoulutuksen jälkeen on mahdollista hakeutua NMEA-ohjaajakoulutukseen. 

Scroll to Top
Vieritä ylös