Vapaaehtoistoiminnan pop up -päivä 20.4. klo 10.30-15

Kokkolassa järjestetään vapaaehtoistoiminnan pop up -päivä 20.4.2022 klo 10.30-15. Mukana on yksitoista kohdetta, joissa voi päivän aikana käydä kokeilemassa vapaaehtoistehtäviä.

Tekemistä on käsitöistä suomen kielen opetukseen, juttelusta kukkien kylvämiseen. Kaikki pop up -päivän vapaaehtoistehtävät voi suorittaa ilman erityisosaamista tai sitoutumista toimintaan jatkossa.

Pop up -päivänä voi myös käydä vain tutustumassa paikkaan ja hankkimassa tietoa. Jos innostuu, voi tulla myöhemmin uudestaan tai kertoa kaverille. Vapaaehtoistyötä tarjoavilla järjestöillä on sekä pieniä tehtäviä, että koulutuksia vaativampiin tehtäviin. Vapaaehtoisena voi käydä kerran tai siitä voisaada harrastuksen, jossa oppii uutta ja saa ystäviä.

Pop up -päivänä jokainen on tervetullut! Toivomme vierailulle esimerkiksi opiskelijaryhmiä, työporukoita, päättäjiä, uuden harrastuksen etsijöitä ja muita innokkaita kaupunkilaisia. Tyky-päivänä voi vaikka kisata siitä kuinka monta vapaaehtoistehtävää on kokeillut! Tutustuminen yhdistyksiin avaa myös silmiä sille, kuinka monipuolista ja tärkeää työtä vapaaehtoiset tekevät eri puolilla kaupunkia päivittäin. Kuka tahansa voi olla yksi heistä ja kuulua porukkaan.

Vapaaehtoisena saa hyvän mielen ja voi auttaa.

Pop up -päivän toteuttaa Keski-Pohjanmaan valikko-ryhmä Verkkarit, vapaaehtoistyön koordinaattoreiden työryhmä. Verkkarit on osa valtakunnallista Kansalaisareenan Valikkoverkostoa.

Lisätietoja: kati.hyvonen@kostiry.fi / 050 338 5772

kostiry.fi/tapahtuma/vapaaehtoistyon-pop-up-paiva

Scroll to Top
Vieritä ylös