Nyt mukaan kehittämään digiopasta!

Soiten Aija Kaunisto on kehittämässä Soiten ikääntyneille asukkaille digiopasta, jonka tarkoituksena on auttaa käyttäjäänsä sähköisten terveyspalveluiden käytössä. Digiopas liittyy opinnäytetyöhön, joka taas linkittyy erääseen Soiten kehittämishankkeeseen. Tavoitteena on, että digiopas vastaa mahdollisimman hyvin käyttäjänsä tarpeisiin, minkä vuoksi palvelun käyttäjiä halutaan aktiivisesti osallistaa kehittämistyöhön. 

Nyt tarvitaan innokkaita ikäihmisiä ja muita toimijoita, kuten järjestöjen ja yhdistysten edustajia ja jäseniä, mukaan kehittämään digiopasta heti alusta alkaen. Ideoimiseen ja suunnitteluun voi osallistua, vaikkei sähköisten terveyspalveluiden käytöstä ole kokemusta. Motivaatio ja kiinnostus kehittämistä ja aihepiiriä kohtaan riittää! Kehittämistyöhön ei myöskään tarvitse sitoutua koko ajaksi, vaan siihen voi osallistua omien voimavarojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Osallistua voi anonyymisti.

Infotilaisuus ja aloituskokous pidetään Silta yhteisöklubilla 22.2. klo 9 alkaen. Aija Kaunisto kertoo tuolloin lisää paitsi digioppaasta, myös opinnäytetyötutkimuksensa tuloksista. Mietitään sitten yhdessä, miten olisi hyvä edetä oppaan kehittämisessä. Mukaan kehittämään ja kommentoimaan ehtii myös myöhemmin, voit olla yhteydessä aija.kaunisto@soite.fi tai maria.korhonen@kostiry.fi

Scroll to Top
Vieritä ylös