Silta yhteisöklubin sivusto ja sähköposti uudistuu

Hei!

Silta yhteisöklubin kotisivu ja sähköpostit tulevat kokemaan joulukuun jälkeen suuren uudistuksen. Sivustoa on hiljalleen työstetty kuluneen vuoden aikana ja nyt vuodenvaihteen jälkeen se otetaan käyttöön.

Aiempi siltakokkola.fi vaihtuu osoitteeksi www.kostiry.fi. Tämän lisäksi henkilökunnan sähköposti tulee myös muuttumaan etunimi.sukunimi@kostiry.fi -muotoon. Vanhat osoitteet ohjaavat uusille osoitteille vielä hetken aikaa, joten voit esimerkiksi lähettää sähköpostia vanhalla siltakokkola.fi – sähköpostilla.

Uusi sivusto kostiry.fi kehittyy vielä julkaisun jälkeenkin, mutta sitä tullaan jatkuvasti päivittämään, jotta kaikki tarvittava tieto löytyy helposti. Mikäli muutoksesta herää jotain kysyttävää, voit lähettää siitä sähköpostia allekirjoittaneelle markus.porttila@kostiry.fi

Scroll to Top
Vieritä ylös