UUTTA! Silta Yhteisöklubin Discord-kanava

Kaipaatko juttuseuraa tai muuten vain apua tietotekniikan arkisiin ongelmiin? Voit tulla keskustelemaan Sillan työntekijöiden tai muiden ihmisten kanssa Discordiin milloin vain.

Mikä se Discord sitten on? Discord toimii ns. chat-palveluna ja kommunikaatiokanavana ja sen käyttö on täysin maksutonta! Näin varsinkin korona-aikaan kun sosiaaliset kanssakäymiset ovat vähentyneet niin ihmiset käyvät etänä keskusteluita eikä siihen tarvi kuin yhden internet-osoitteen. 

Riittää että painat tästä ja se avautuu sinulle automaattisesti. Eikä hätää asennuksen tai käytön suhteen, koska olemme tehneet teille ohjeet käyttöönottoa ja käyttöä varten. Ne löytyvät täältä, meidän blogi-kirjoitusten joukosta. Ensimmäinen kirjoitus käsittelee käyttöönottoa internet-selaimella (esim. Mozilla tai Chrome) ja jälkimmäinen kirjoitus sitten enemmän käyttöä esimerksi kuinka siellä voidaan keskustella, käydään asetuksia läpi ja paljon muuta.

Kanava on vielä toistaiseksi hieman keskeneräinen ja tulemmekin sitä kehittämään paremmaksi nyt kesän aikana. Sinne voi kuitenkin jo valmiiksi liittyä ja autamme ongelmissa aina työajan sekä kiireiden puitteissa  8 – 16 välillä. 

Mikäli Discordiin liittyminen pelottaa tai et saa sitä muuten vain toimimaan niin minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla markus.porttila@siltakokkola.fi ja autan epäselvissä tilanteissa.

Scroll to Top
Vieritä ylös